Vikailmoitus

Ilmoita meille havaitsemastasi viasta helposti netin kautta. Kiireelliset asiat, kuten vesivahingot ja muut välittömästi toimenpiteitä vaativat asiat, pitää ilmoittaa kuitenkin aina puhelimella! 

Mittarinlukemailmoitus

Lähetä vesimittarin ja/tai sähkömittarin lukema sähköisellä lomakkeella. Voit myös ilmoittaa mittarilukemat sähköpostitse tai perinteisellä kirjeellä.

Asuntohakemus

Asunnon hakeminen aloitetaan täyttämällä asuntohakemus. Täytä hakemus huolellisesti ja palauta toimistoomme, annamme tarvittaessa lisätietoa hakemuksen täyttämiseen.

Avaintilaus

Mikäli kiinteistössäsi on käytössä suojattu avainjärjestelmä esim. Abloyn Exec tai Sento avaintilaukset tehdään lukkoliikkeeseen isännöitsijätoimiston kautta avainvalmistajan turvajärjestelmän mukaisessa järjestyksessä. Mikäli avain on kadonnut, ota yhteyttä omaan isännöitsijääsi. Lisäavain- ja lukkojen sarjoitustilaukset voi tehdä ainoastaan huoneiston omistaja, tai hänen kirjallisesti valtuuttamansa henkilö. Ilmoitamme tilaajalle kun avaimet ovat noudettavissa.

Asiakirjatilaus

Asiakirjatilaus isännöitsijätodistukselle ja talokirjaotteelle. Isännöitsijäntodistuksen toimitamme ainoastaan osakkeenomistajalle, pankille tai kiinteistönvälittäjälle, jolla on toimeksiantokohteesta tai osakkeenomistajan valtuuttamalle henkilölle. Isännöitsijäntodistus on maksullinen ja siitä peritään toimistomme palvelutuotehinnaston mukainen hinta.

Tarjouspyyntö

Kysy tarjousta isännöintipalveluistamme!

Ota yhteyttä

Jos jokin asumiseen liittyvä asia painaa mieltä, ota meihin yhteyttä! Voit kirjoittaa meille alla olevalla lomakkeella tai ottamalla yhteyttä suoraan henkilökuntaamme. Henkilökunnan omat sähköpostit ovat muotoa etunimi.sukunimi(at)kiinteistoympyra.fi

Kunnossapito- ja muutostyöilmoitus

Osakkeenomistajan on ilmoitettava kunnossapitotyöstä etukäteen kirjallisesti hallitukselle tai isännöitsijälle. Ilmoitus on tehtävä hyvissä ajoin niin että yhtiölle jää kohtuullinen aika ilmoituksen käsittelemistä varten ennen töiden aiottua aloitusajankohtaa.

Vuokrasopimus

Tästä voit ladata tulostettavan vuokrasopimuslomakkeen PDF-muodossa.

Vuokrasopimuksen irtisanominen

Vuokranantaja ja vuokralainen voivat irtisanoa toistaiseksi voimassa olevan vuokrasopimuksen kirjallisesti. Määräaikainen sopimus voidaan irtisanoa vain laissa mainituissa tilanteissa. Sopimus päättyy irtisanomisajan kuluttua.